Send oss en forespørsel

Hjemmelader – montere elbillader

Hva slags hjemmelader til elbil passer best for deg?

Elektriker fra Elektro Comfort kan montere hjemmelader til elbil for dere

Enkel eller “smart ladeboks”?

Det er i hovedsak to typer hjemmeladere, de enkle og de “smarte” ladeboksene. En smart ladeboks har tilleggsfunksjoner som gjør ladingen både enklere og raskere, ved at man har mulighet for effektstyring og tidsstyring.

En enkel ladeboks har i motsetning til de smarte boksene ingen spesielle funksjoner, utover å tilføre strøm til bilen din. Vi kan egentlig se på de enkle ladeboksene som en litt mer avansert og tryggere versjon av den tradisjonelle stikkontakten. Mange velger å kjøpe de enkle ladeboksene og er godt fornøyd med det.

I fremtiden vil det imidlertid kunne være lurt med en smart ladeboks som til enhver tid lar deg bestemme hvor mye effekt elbilen din skal få og når det vil være mest hensiktsmessig å lade elbilen, for eksempel når strømmen er billigst.

Hvorfor montere elbillader hjemme?

Å lade elbilen gjennom et ordinært strømuttak kan sammenlignes med å pumpe bensin gjennom et sugerør. Det går seint og i verste fall vil ikke sugerøret tåle belastningen. Alle elbileiere bør få montert en hjemmelader med separat strømkurs. En ladeboks tilkoblet anlegget med en riktig dimensjonert kurs med tilsvarende ledning og jordfeilbryter er et must for en sikker lading av din elbil/hybridbil. Det gir deg en tryggere og raskere ladeløsning enn en vanlig stikkontakt. Du slipper å finne frem kabelen hver gang du skal lade, men plugger bare inn kabelen som er fastmontert i laderen.

Ta kontakt med oss så vil vi finne elbillader-løsningen som passer best for deg!

Vi har elektrikere i Sandnes- og Stavanger-regionen som kan montere hjemmeladeren for deg

Hjemmelader til elbilVi monterer elbillader