Send oss en forespørsel

Elektriker i Sandnes og Stavanger

Elektriker i Sandnes og Stavanger

Dyktige og erfarne elektrikere

Vi er dyktige og erfarne elektrikere i Sandnes-/Stavanger-regionen. Vi gir deg tips og råd knyttet til alt innen elektro.
El-installasjoner er en viktigere del av hverdagen enn vi ofte tenker over. Vi merker det best når noe ikke fungerer. Bruk derfor elektriker fra Elektro Comfort fra Sandnes. Da er du trygg – og det fungerer.

Oppgaver for elektriker

Vi påtar oss alle typer oppdrag innen montering og reparasjon av elektriske anlegg og installasjoner. Vi utfører elektroarbeid innen alle fagfelt for både private og næring. Eksempelvis: belysning, varme, elbillader, elektriske anlegg, smarthus og solceller.
Og trenger sikringsskapet ditt en oppgradering? Da kan en av våre elektrikere  bytte ut gamle sikringsskap til sikringsskap med automatsikringer, overspenningsvern og jordfeilbryter. Slik får du den aller beste beskyttelsen for det elektriske anlegget i din bolig.

Vil du installere smarthus?

Med smarthussystem kan du gjøre mye av jobben selv, men du trenger hjelp av en elektriker for alt som skal være en fast del av det elektriske anlegget.

Dette kan du gjøre selv

  • Sette inn ekstra smarthusdingser som skal stå i stikkontakter
  • Koble systemet opp mot Google Home, Siri eller Alexa
  • Sette opp automatikk, ofte kalt scener eller scenarioer

Dette må elektrikeren gjøre

  • Installere smarte brytere og stikkontakter
  • Koble opp smarte termostater
  • Noen sensorer kan det være at elektrikeren må sette opp

Les om våre elektriker-tjenester her

La en elektriker fra Elektro Comfort kontrollere det elektriske anlegget

Du som eier en bolig eller annen bygning er ansvarlig for det elektriske anlegget og at det utføres kontroll.
For næringsvirksomhet plikter den som er ansvarlig for virksomheten å sørge for at det innføres og utøves internkontroll.

For privatpersoner anbefales en Elsjekk utført av autorisert elektrofirma minimum hvert 5. år. Dette er spesielt viktig på eldre elektriske anlegg. De fleste forsikringsselskaper gir rabatt når en Elsjekk er utført. En Elsjekk på en normal bolig vil koste noen tusen kroner, prisen varierer ut fra blant annet hvor stor bygning du har og om det som skal sjekkes er enkelt tilgjengelig.

En elektriker fra Elektro Comfort  kan utføre Elsjekk og ivareta det elektriske anlegget for både boligeiere og bedrifter.

Kontakt oss for elektriker Stavanger